ŞANLIURFA / SİVEREK - Abdülhamid Han Anadolu Lisesi

Mrt

OKULUMUZ TİYATRO KULÜBÜ TARAFINDAN HAZIRLANAN 'ŞAİR EVLENMESİ ' ADLI TİYATRO OYUNU SERGİLENDİ. BU ÇALIŞMADA EMEĞİ OLAN MERVE KİRAZ, FATMA EFE HOCALARIMA VE ÖĞRENCİLERİMİZE TEŞEKÜR EDER, BAŞARILARININ DEVEMINI DİLERİZ.

Mrt

12 MART İSTİKLAL MARŞI'NIN KABUL EDİLMESİ MÜNASEBETİYLE OKULUMUZDA ETKİNLİKLER DÜZENLENDİ.

Kas

CUMHURİYETİMİZİN 99. YIL DÖNÜMÜ VESİLESİYLE ATATÜRK ANITINDA DÜZENLENEN KUTLAMA PROGRAMINA KATILDIK.

Eyl

Şanlıurfa genelinde başlatılan Urfa Okuyor Projesi kapsamında okulumuzda kitap okuma saati gerçekleştirildi. Düzenli olarak yapılacak Kitap Okuma Saati etkinlikleriyle öğrencilerimizde kitap okuma alışkanlığı kazandırılması hedeflenmektedir.

Mrt

Okulumuz öğretmenlerinden Ömer Faruk Gazioğlu ve Emine Karakayalı'nın katkılarıyla masa tenisi  turnuvası yapıldı. 56 öğrencinin katılımı ile gerçekleştirilen 1. Masa tenisi turnuvası büyük çekişmeye sahne oldu. Final müsabakasına katılan öğrencilerimize para ödülü ve madalya verildi.

Mrt

Çanakkale Zaferimizin 107. yılında; Cumhuriyetimizin kurucusu, Anafartalar kahramanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere Çanakkale'nin ve istiklal mücadelesinin bütün kahramanlarını şükran ve minnetle yâd ediyoruz.

Allah bu millete bir daha İstiklal Marşı Yazdırmasın

Mrt

2022 yılı 01-07 Mart Deprem Haftası etkinlikleri kapsamında "Tahliye Tatbikatı" yapıldı

Kas